top of page
Jeg tilbyr interiørveiledning til deg som skal pusse opp, innrede og planlegge ny bolig eller bare ønsker å gjøre noen endringer for å løfte interiøret i hjemmet ditt.  
Jeg kan hjelpe deg med farger, møbler og interiør i alt fra en liten leilighet til et stort hus. 
Når jeg jobber med interiør så er jeg opptatt av å skape en helhet gjennom hele boligen
- alle detaljer spiller sin rolle.
Jeg tenker kreativt og har stadig nye ideer om hvordan man kan spesialtilpasse og designe både møbler og interiør for å gjøre innredningen mer personlig og spennende. 
Først tar jeg en samtale for å bli kjent med deg som kunde slik at jeg får en forståelse for dine ønsker og behov for projektet - dette gjøres enten ved befaring av boligen om det er mulig, et møte eller ved hjelp av en nettkonsultasjon over mail eller telefon. 
Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat - info@brandbyandrea.no
Hyller (5).jpeg
BEFARING

Den første befaringen inneholder en konsultasjon hvor jeg enten kommer hjem til deg eller utfører konsultasjonen via chat om det ikke er mulighet for hjemmebesøk - dette er for å kartlegge din stil, dine ønsker og videre prosjekt.

Befaringen eller nettkonsultasjonen kan også fungere som en idè myldring hvor jeg gir tips og råd til for eksempel  farger, møbler o.l. på stedet.

Pris: 

Hjemmebesøk - 1800kr 

Nettkonsultasjon - 1300kr

(inntil 3 timer, inkludert forarbeid og etterarbeid)

IMG_20190402_172158_362[5690].jpg
MEDIUM

For deg som ønsker en enkel veiledning

- enten det er hjelp til å velge farger og innredning til en stue eller valg av farger og materialer til et bad. 

 

Varigheten avhenger av om kunden kun ønsker enkel inspirasjon til farger, materialer og innredning eller om kunden ønsker at jeg skal legge frem spesifikke valg/valgmuligheter, tegne inn på plantegninger osv.

Jeg leverer moodboard med farger, møbler og interiør, samt eventuelt innkjøpsliste.

Pris: veiledning inntil 3 timer for 1300kr/1800kr, deretter 600kr timen

IMG_1262-3.jpg
STOR

For deg som skal planlegge og innrede en hel bolig, og som ønsker at jeg skal være en del av hele prosjektet ved å veilede innenfor planløsning, fargevalg, materialvalg, møbler og interiørdetaljer.

 

Det er ikke bare farger på veggene, valg av møbler og pynt jeg hjelper med, jeg tar også de større tingene - alt fra valg av kjøkken og gulv, til dører og farge på vinduskarmene eller stikkontaktene.

Alle detaljer spiller sin rolle

Pris:  Tid og pris etter avtale

bottom of page